English Srpski Македонски 23. 01. 2019.  
 
 
Насловна Профил на компанијата Курсеви Forex Едукација Клиенти FAQ Кариера Контакти  
 
Chicago:    New York:    London:    Belgrade:    Moscow:    Tokyo: 
  ITS школа
Пријава за курсеви
Малата школа на FOREX
Опис на курсевите
  Форекс тргување
Отварање на DEMO налог
Отварање на LIVE налог
Уплата/Исплата
Превземање на софтвер
Спредот
CFD (метали, нафта, индекси, commodities)
Дневне анализе
  ITS вести
 

Важно – Надокнада за неактивни сметки
Од 1. Март 2012 година, сите неактивни сметки преку Forex.com ќе биде наплатена месечна надокнада од 15 $.

Детално>>Интервју со Драган Бергер во Економија&Бизнис
19.10.2011.

Непосреден повод за ова интервју е обуката што ИТС ја организира во просториите на Cтопанската Комора на Македонија во октомври оваа година.

Подетално>>

Потпишан ексклузивен договор со ACI Macedonia
06.10.2011.

Денес е потпишан договор за соработка со ACI Macedonia и најавен е семинар во Скопје за средината на Ноември. Подетално>>

 
 

Стратешка соработка помеѓу ACI Macedonia и International Trading School

Белград, 06.10.2011.

Денес е потпишан споразум за стратешка соработка помеѓу компанијата International Trading School d.o.o. и ACI Macedonia (The Financial Markets Association).

 

ITSACI Macedonia

 

Во споразумот кој го потпишаа Г-динот Драган Бергер во име на компанијата International Trading School d.o.o. и Г-динот Емил Јакимов во име на ACI Macedonia, прецизирани се различни облици на соработка кој имаат за цел да ја унапредат состојбата на финансиските пазари во Македонија, како и низ стручни обуки и предавања креираат високо професионален кадар.

Во складот со тоа, веќе е договорен семинар кој е наменет за финансиски институции, кој ќе се одржи во просториите на Стопанската Комора на Македонија од 20.10. до 21.10.2011 година

 


За сите додатни информации можете да ѝ се обратите на телефонскиот број +381 11 303 9122 или на e-mail: info@trading-school.com.

Насловна About us Contact Privacy statement Risk Warning Site map