English Srpski Македонски 08. 12. 2019.  
 
 
Насловна Профил на компанијата Курсеви Forex Едукација Клиенти FAQ Кариера Контакти  
 
Chicago:    New York:    London:    Belgrade:    Moscow:    Tokyo: 
  ITS школа
Пријава за курсеви
Малата школа на FOREX
Опис на курсевите
  Форекс тргување
Отварање на DEMO налог
Отварање на LIVE налог
Уплата/Исплата
Превземање на софтвер
Спредот
CFD (метали, нафта, индекси, commodities)
Дневне анализе
  ITS вести
 

Важно – Надокнада за неактивни сметки
Од 1. Март 2012 година, сите неактивни сметки преку Forex.com ќе биде наплатена месечна надокнада од 15 $.

Детално>>Интервју со Драган Бергер во Економија&Бизнис
19.10.2011.

Непосреден повод за ова интервју е обуката што ИТС ја организира во просториите на Cтопанската Комора на Македонија во октомври оваа година.

Подетално>>

Потпишан ексклузивен договор со ACI Macedonia
06.10.2011.

Денес е потпишан договор за соработка со ACI Macedonia и најавен е семинар во Скопје за средината на Ноември. Подетално>>

 
 

International Trading School одржа промоција и прва обука за професионални трејдери во Македонија


Во четврток, 20.10.2011 во Банкарскиот и Стопанскиот круг, International Trading School (ITS) ја одржа првата обука за професионално Тргување на финансиските пазари и со тоа овозможи додатен развој на кадри за банки, берзански и стопански сектор.

Семинарот го отвори Г-динот Емил Јакимов, претцедател на здружението АЦИ, кој посебно се осврна на договорот кој го склопија здружението АЦИ и компанијата ITS во врска со едукацијата и унапредување на ситуацијата на финансиските пазари во Македонија.

Семинарот од страна ITS го одржа Г-динот Драган Бергер, основувач и директор на компанијата, кој со своето долгогодишно трејдерско искуство им пренесува огромно практично искуство на сите учесници на семинарот.

ITS, во истиот ден во просториите на Стопанската комора на Македонија одржа промоција за International Trading School и ја презентираше можноста за инвестициски менаџмент на финансиските пазари. На оваа презентација присуствуваат многубројни претставници на банкарскиот, стопанскиот и приватниот сектор, вклучувајки и професионални индивидуални трејдери. 

Со презентацијата и првиот семинар во соработка со АЦИ – здружение на финансиските пазари, ITS одлучи да биде присутен на просторите во Македонија и да допринесе во развојот на професионалното тргување и инвестицискиот менаџмент на финансиските пазари.
ITS исто така го најави својот следен семинар за Професионално Forex тргување Level I, кој ќе се одржи во Скопје од 15.11.-18.11.2011.

Компанијата International Trading School работи од 2003 година и до сега обучи преку 2000 индивидуи во оваа област – од студенти преку бизнисмени па се до директори на банки . Големата листа на клиенти на кој се наоѓаат практично сите релевантни финансиски институции и големи корпорации во Србија и регионот како што се Banca Intesa, Hypo Alpe Adria Bank AD. Banja Luka, Komercijalna Banka A.D. Beograd, Atlasmont banka Podgorica, OMV, Holcim, Menjacnice Narodne Banke Srbije, MK Komerc, Centralna banka Crne Gore, Volksbank BH D.D. Sarajevo и многу други, кој најдобро говорат за квалитетот на пружените услуги и кредибилитетот на компанијата.

Драган БергерФорекс курсФорекс трејдерФорекс курс АЦИ

Форекс курс во Македонија АЦИ удружењеЕмил Јакимов и Драган БергерДраган Бергер Форекс

 

 

Насловна About us Contact Privacy statement Risk Warning Site map